Ali Güney aday adayı oluyor

Milletvekili aday adaylığı başvuru süreci sürerken AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney de istifa etti

AK Parti’e milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, istifa dilekçesini bugün İl Başkanı Şahin Talus’a teslim edeceğini açıkladı. Güney aday adaylık başvurusunu yarın yapacak. Bilindiği üzere Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da istifa sunmuştu.  Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ise aday olmayacağını açıklamıştı.

“İSTİFA DİLEKÇEMİ HAZIRLAMIŞ BULUNUYORUM”

İstifası hakkında açıklama yapan Başkan Güney; “Milletvekili aday adaylığı için başvurumu yapacağım. Bu nedenle istifa dilekçemi hazırlamış bulunuyorum. Bu akşam gerçekleştirilecek olan Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından İl Başkanımız Sayın Şahin Talus’a dilekçemi teslim edeceğim. Aday adaylık başvurusunu da büyük ihtimalle yarın yapacağım” ifadelerini kullandı.

14 Mar 2023 - 15:28 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.