Zeynep Aydın Sudan, adaylığını açıkladı

DEVA Parti Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

2023 genel seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı için isimler başvurmaya devam ediyor. Son olarak DEVA Parti Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan’da milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Sudan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün benim için duygusal bir gün. Üç yıldır teşkilatımla beraber canla başla çalışarak emek vererek kurucusu olduğum Derince İlçe Başkanlığı görevimi hayırlı bir yolculuk için sonlandırdım. 

“BİZ SİZLERLE VAR OLDUK”

TBMM 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adaylık yolculuğum bugün başlamıştır. Bu güne kadar bizlere kapılarını açan partimizi ve Genel başkanımızı ve bizleri tanıtma fırsatı veren Derince halkına, Kocaeli halkına, hemşerilerimize, kanaat önderlerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve yönetimlerine, çok kıymetli basın mensubu arkadaşlarımıza, akrabalarıma, dostlarıma ve en önemlisi hiç bir zaman beni yalnız bırakmayan koca yürekli teşkilatıma ve değerli eşime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz sizlerle var olduk…..”

16 Mar 2023 - 13:38 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.