Hakan Çakar resmi başvurusunu yaptı

Milletvekilliği aday adaylığı için CHP İzmit İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Hakan Çakar, bugün partisinin genel merkezine giderek resmi olarak başvurusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde yönetici konumunda bulunan ve milletvekili aday adayı olmak isteyen partililerin en geç 26 Aralık'ta istifa etmeleri istenmişti. Kararın ardından Hakan Çakar, milletvekilliği aday adaylığı için  CHP İzmit İlçe Başkanlığı’ndan istifa etmişti. Çakar, bugün partisinin genel merkezine giderek resmi olarak aday adaylığı başvurusunda bulundu. Eşi ve çocuklarıyla birlikte Ankara’ya giden Çakar'a; CHP’nin tanınan isimlerinden Mehmet Baştürk, Sefa Sözer ile Cengiz Çakar da eşlik etti.

# ilçe, CHP

16 Mar 2023 - 13:54 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.