Yaşar Çakmak resmen başvurdu

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, dün görevinden istifa etti bugün milletvekili aday adayı olmak için başvurusunu yaptı

Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Yaşar Çakmak, milletvekili aday adayı  oldu. Geçtiğimiz dönem de aday adaylık başvurusu yapan ancak listeye giremeyen Çakmak, şansını ikinci kez deneyecek.

‘TARİHİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ’

Aday adaylık başvurusu sonrası konuşan Çakmak, “AK Partimize milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yaptık, hayırlı uğurlu olsun. 4 yıldır büyükşehir belediye başkan vekil görevi dolasıyla bir aradaydık. İl başkanımız, 12 ilçe başkanımız bütün belediye başkanlarımız tüm AK Parti teşkilatlarında görev yapmış başkanlarımıza meclis üyelerimi, danışma meclis üyelerimize kadın ve gençlik kollarımıza ve bu davaya gönül vermiş kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu binada nice  seçim zaferlerine şahitlik ettik. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta AK Partimiz tarihin en yüksek oyuyla hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimlerinde çok üstün bir seçim sonucuyla huzuruna gelecek” dedi.

‘TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRIZ!

Açıklamalarına devam eden Yaşar Çakmak, “Her kademede göreve hazırız. Bundan sonra da çalışmalarımız büyük gayretle devam edecek. Cumhurbaşkanımızın misyonuyla Türkiye yüzyılına hazırız. Türkiye’nin problemlerini, gerçeklerini ve bunlara ilişkin çözüm yollarını yapılacaklara ilişkin bilgi birikimine sahip AK Parti kadroları hazır. Dünyada böyle çalışkan bir teşkilat yok. Kocaeli’nin her ilçesinden tüm STK’lardan katılım oldu. Beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

YASAR ÇAKMAK KİMDİR?

18 Mart 1967 Giresun doğumlu. Gebze imam Hatip Lisesi mezunu, Lisans: İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına 1992 yılında Sayıştay'da başladı. Baş denetçi olarak 11 yıl pek çok kurumda denetim görevlerinde bulundu. 2003 yılında Türk Telekom Malzeme Dairesi Başkanlığına atandı. Hızlı internet ADSL’nin Türkiye’de kurulumunda ciddi katkı sağladı. Geçtiğimiz dönem de milletvekili aday adayı olmuştu. Evli ve 4 çocuk babası.

17 Mar 2023 - 13:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.