Cumhur İttifakı Derince'de bir arada

Cumhur İttifakı'nın Derince ilçe başkanları bir araya gelerek seçim atmosferini konuştu

2023 genel seçimleri yaklaşırken siyasi partiler, hazırlıklarına devam ediyor. Hem genel merkez hem de yerel bazda toplantılarına devam eden partiler, son hazırlıklarını gözden geçiriyor. Cumhur İttifakı'nın Derince İlçe Başkanları olan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar ve BBP Derince İlçe Başkanı Fatih Ekmekçioğlu, Yelken Cafe'de bir araya geldi. 

"MÜCADELE EDECEĞİZ"

Seçim atmosferini konuşan üçlü daha sonra fotoğraf çektirerek ayrıldı. MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Derince Cumhur ittifakı ilçe Başkanlarmız ile toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı başarısı için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

17 Mar 2023 - 19:34 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.