Kurt'tan Bahçeli'ye ziyaret

MHP Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Kurt, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

2023 genel seçimleri için milletvekilliğine aday adaylığını isimler çalışmalarına devam ediyor. Bu isimlerden biri de MHP İl eski Başkanı Yunus Emre Kurt. Görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Kurt, saha çalışmalarının yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kurt yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı, "Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek hayır dualarını aldım. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır" dedi.

19 Mar 2023 - 11:12 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.