Kardelen Beytaş başvurusunu tamamladı

CHP Derince İlçe Eğitim Sekreterliği görevinden istifa eden Kardelen Beytaş partisinin genel merkezinde aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

Genel  seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasının ardından siyasi partiler de belirledikleri tarihlerde milletvekili aday adaylığı başvurularını almaya başladı. Son başvuru tarihinin 20 Mart olduğu  CHP'de ise, CHP Derince  İlçe Eğitim Sekreterliği görevinden istifa eden Kardelen Beytaş aday adaylığı başvurusunu tamamladı.

"MUTLAKA BAŞARACAĞIZ"

Beytaş adaylığını şu ifadelerle duyurdu: "Bizler tarihin en karanlık hükümeti ile karşı karşıya kalmış gençleriz. Gelecek kaygısını, siyasallaşmış hukukun zorbalıkla bizi cezalandırmaya çalışmasını yendik. Bu karanlık iktidarı da yeneceğiz. Kaskatı kesilmiş bu korkunç düzeni gençliğimizin enerjisi ve umuduyla yıkacağız. Yeni bir söz kuracağız, yeni bir sayfa açacağız, güzeli çoğaltacağız. Mutlaka başaracağız. Bu ülkenin kurucu iradesini, bu partinin tarihsel ve kültürel mirasını, her bireyin yaşam hakkını, gençlerin umudunu; büyüteceğime ve yücelteceğime söz veriyorum.

19 Mar 2023 - 11:34 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.