Harun Özgür Yıldızlı başvurusunu yaptı

CHP İl eski Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, başvurusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisinde ( CHP) 28. Dönem milletvekili seçimleri için başvurular sürüyor. 20 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de tamamlanacak olan başvuru sürecinde birçok isim Ankara yolunu tuttu. CHP İl eski Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da başvurusunu yaptı. Yıldızlı’ya eşi Betül ve çocuklarının yanı sıra İzmit Belediye Meclis Üyesi Hakan Tanta ile eşi Meral Tanta da eşlik etti.

TARHAN YARIN YAPACAK

CHP Kocaeli Milletvekillerinden TBBM Başkan Vekili Haydar Akar daha önce yaptığı açıklamada aday adaylık başvurusunda bulunmayacağını aktarmıştı. Diğer Milletvekili Tahsin Tarhan ise başvurusunu son gün yapacak. Başvuruların sonlanmasıyla CHP’de adaylık süreci başlayacak. Aday adayları 14 kişilik listeye girmek için heyecanla bekleyecek. Aday adayları, 14 Mayıs’a kadar da Millet İttifakının seçimi kazanması adına sahada olacak.

40’A DAYANDI

Cumhuriyet Halk Partisinde milletvekili genel seçimleri için aday adaylık başvuruları devam ediyor. Genel merkezden yapılan başvurular kapsamında şu ana kadar yaklaşık 40 kişi başvurusunu yaptı. Şimdiye kadar Cumhur Karakadılar, Hasan Naz, Bozkurt Uslu, Cumhur Kesemenli, Harun Özgür Yıldızlı, Hakan Çakar, Muhip Kanko, Selman Yıldırım, Caner Arduç, Arzu Türkkal Enç, Veli Beyaztaş, Mehmet Ümit Küçükkaya, İsmet İşeri, Bahar Gültekin Candemir, Sait Aydın, Songül Kaya, Asude Fırat Özkan, Nail Çiler, Tülin Keçeci Güngör, Özgür Çelik, Savaş Çetin, Hülya Güreli Yolcubal, Recep Dursun, Müzeyyen Topçu Tan, Cengiz Sarıbay, Ömer Kurtaş, Berna Çetin ve Bülent Yıldız başvurdu.

19 Mar 2023 - 15:15 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.