BBP Kocaeli’de SKM Başkanı Selim Öztürk oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Selim Öztürk oldu

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesi partilerin çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede, seçimlerde Cumhur İttifakı’yla birlikte hareket edecek olan Büyük Birlik Partisi'nde Kocaeli  Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı’na Selim Öztürk atandı. Öztürk, partisinin il teşkilatında BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil ile bir araya geldi. İkili, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. İl Başkanı Şengil, BBP Kocaeli’nin seçim sürecini koordine edecek olan Öztürk’e yeni görevinde başarılar diledi.

‘İNANCIMIZ TAMDIR’

BBP Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, "14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde süreci yönetmesi ve koordine etmesi adına Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı’na Selim Öztürk atanmıştır. Kendisinin başarılı çalışmalar yapacağına olan inancımız tamdır. Yeni görevinin Selim Öztürk’e, vatanımıza ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim utandırmasın inşallah" ifadelerini kullandı.

19 Mar 2023 - 20:12 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.