Meşküre Çelik Kaya adaylığını açıkladı

İYİ Parti Derince İlçe Yönetiminde görevler alan Meşküre Çelik Kaya, Kocaeli’den milletvekili olmak adına başvurusunu gerçekleştirdi

2023 genel seçimlerine sayılı günler kala milletvekilliği için aday adayı olan isimler başvurularına devam ediyor. İYİ Parti Derince İlçe Yönetiminde görevler alan Meşküre Çelik Kaya, Kocaeli’den milletvekili olmak adına başvurusunu gerçekleştirdi. Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Aslen Artvinliyim. 20  Mart 1963 tarihinde Ardanuç İncilli Köyünde doğdum. İlkokulu İncilli Köyü İlkokulunda, Ortaokul 1.sınıfı Sakarya Karasu Sinanoğlu Kasabası Atatürk Ortaokulunda okudum. Aynı yıl devlet parasız yatılı sınavlarına girdim sınavı kazandım. Ortaokul ikinci sınıftan itibaren İstanbul Üsküdar Kandilli Kız Lisesinde  beş yıl süreyle  Adile Sultan Sarayında parasız yatılı öğrencisi olarak okudum. 1981 yılında mezun oldum.

“İLÇE SEKRETERLİĞİ VE MUHASİPLİĞİ GÖREVLERİNDE BULUNDUM

Trabzon KATÜ’de sınavlara girerek  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldum. Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünden   Pedagojik formasyon Eğitimi aldım. 1987 yılında evlendim. Bir kızım ve bir torunum var. Artvin Ardanuç Lisesinde, Tütünlü YİBO da, Kocaeli Mimar Sinan İlköğretim okulunda, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde Şef olarak görev yaptım. 2008 yılında emekli oldum. Emekli Milli Eğitim Şefiyim.  İlk Siyasi hayatım; HEPAR Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Emekli Tüm General Sayın Osman Pamukoğlu  ile Bolu'da başlamıştır. 1995 yılı sonundan itibaren Kocaeli de ikamet etmekteyiz.  Sayın Meral Akşener Başkanlığı'nda kurulan İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı'ında İlçe Sekreterliği ve İlçe Muhasipliği görevlerinde bulundum. Halen aktif olarak çalışmaktayım. İYİ Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayıyım”

20 Mar 2023 - 20:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.

02

Musa Kocamanoğlu - Kıymetli Şefim, hayırlı olsun. Yakışır. Selamlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 00:39