Savaş Eminoğlu İYİ Parti’den aday adaylığı için başvuruyor

Derince ve Körfez bölgesinin tanınan simalarından Belediye Derincespor eski yöneticisi Savaş Eminoğlu, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oluyor

Savaş Eminoğlu İYİ Parti’den aday adaylığı için başvuruyor
Haber albümü için resme tıklayın

2023 genel seçimleri öncesinde milletvekilliği aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Son olarak Belediye Derincespor ve Tekspor’da yöneticilik yapan İş İnsanı Savaş Eminoğlu, İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmak için yarın başvuruda bulunacak. Derince ve Körfez bölgesinin tanınan simalarından olan Eminoğlu, aynı zamanda hayvansever kimliği ile tanınıyor. Savaş Eminoğlu’nun aynı zamanda Kocaeli, İstanbul, Ankara ve İzmir’de gümrük ofis şubeleri bulunuyor.

Savaş Eminoğlu kimdir?

1974 yılında Kars Susuz ilçesinde bir dağ köyü olan Kiziroğlu köyünde doğdum. ilk okulu doğduğum köyde ortaokulu Kars Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu okulunda Lise ise Kars Ticaret Lisesinden mezun oldum. Üniversite eğitimimi Anadolu ünv.İktisat fakültesi Kamu yönetimi bölümünde tamamladım. Uzun yıllar Gümrük Müşavirliği şirketlerinde Gümrük müşavirlik hizmeti ve dış ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmalarda ve kendi firmamda ticari faaliyetlerde bulundum. Yaklaşık 1993 yılından bu zamana kadar Kocaeline ikamet etmekteyim. 2002 yılında evlendim ve bu evliliğimden 19 yaşında, 15 yaşında ve 2,5 yaşında olmak üzere 3 kız babasıyım. Her gün değişen dış ticaret mevzuatını takip etmek ve işlerimden arta kalan zamanlarımı ailemle zaman geçirmek, kitap okumak, ulusal ve uluslar arası gündemi takip etmekle geçiririm. Sokak hayvanlarına (besleme,tedavi vb) zaman ayırmaya çalışırım. Evcil köpeğim Mişa ile yürüyüşler yapmaktan hoşlanırım.

Savaş Eminoğlu İYİ Parti’den aday adaylığı için başvuruyor

20 Mar 2023 - 21:30 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.