Kocaelispor bir puana razı oldu

Kocaelispor sahasında karşılaştığı Pazarspor ile yenişemedi ve bir puana razı oldu

Kocaelispor bir puana razı oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor 27.hafta müsabakasında sahasında  Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan temsilcimiz henüz 2.dakikada Okan ile gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. Yeşil siyahlılar maçın başında kalesinde şok bir gol gördü. Savunmanın anlaşamadığı pozisyonda Seymen Salih golü attı ve konuk ekip bu golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Kocaelispor 24.dakikada tehlikeli geldi. Atila peş peşe şık çalımlarla getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Okan Eken istediği kafa vuruşunu yapamadı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Tayfun uzaktan kaleyi denedi ancak top üstten auta gitti.

SKORA DENGE GELDİ

28.dakikada Kocaelispor Okan Eken ile net bir fırsat yakaladı. Vuruşunda kaleci ayaklarıyla gole izin vermedi. Konuk ekip Pazarspor 37.dakikada gole çok yaklaştı. İlhan Topatar'ın vuruşunda top yandan auta gitti. 39.dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Cem'in vuruşunu kaleci Doğukan çıkardı. Dönen topa yine Cem vurdu az farkla auta gitti. Temsilcimiz aradığı golü 42.dakikada buldu. Atila’nın arka direğe mükemmel ortaladı. Cem'in dokunuşunda top ağlara gitti ve skora denge geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Kocaelispor bir puana razı oldu

BASKIMIZ SÜRDÜ

Kocaelispor maçın ikinci yarısına hızlı başladı. 49.dakikada Cem’in sağ çaprazdan ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top auta gitti. Bu pozisyondan bir dakika sonra Cengizhan arka direkte topla buluştu vuruşunda top auta gitti. 55.dakikada Okan Eken'in ceza sahası içinde buluştuğu topta vuruşunda top savunmaya çarpıp kornere gitti. 58.dakikada ise Atila’nın vuruşunda top üstten auta gitti. Maçın 63.dakikasında Kocaelispor yine tehlikeli geldi. Atila’nın ortasına Cem istediği kafa vuruşunu yapamadı top auta gitti. Kocaelispor baskısını bu dakikalarda sürdü.

1-1 SONA ERDİ

66.dakikada Pazarspor Sercan ile yüzde yüzlük bir gol şansından yararlanamazken aynı dakika içerisinde Samed Ali’nin kafa vuruşuna kaleci Doğukan müthiş uzandı. Aynı dakika Samed Ali’nin vuruşunda top yandan auta gitti. 75.dakikada Atila’nın şutunda top auta gitti. Kocaelispor 83.dakikada önce Mertan sonra 86.dakikada Samed Ali ile gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. 88.dakikada Emre Nefiz’in yakın mesafeden kafa vuruşunda kaleci Doğukan gole izin vermedi. Kocaelispor maçın 90+6.dakikasında Tayfun 90+9.dakikasında ise Alihan’ın kafa vuruşunda kaleci gole izin vermedi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi.

20 Mar 2023 - 21:58 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.