Zeynep Aydın Sudan aday adaylığını duyurdu

DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, bugün partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Genel seçim tarihinin 14 Mayıs olarak açıklanmasıyla birlikte siyasi partilerde başlayan milletvekilliği aday adaylığı süreci devam ediyor. Aday adaylığı başvurularının son günü olan bugün, DEVA Kocaeli’de de art arda gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamaları gerçekleştirildi. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. DEVA Partisi il binasında partililerle bir araya gelen Sudan, başvuru belgesini İl Teşkilat Başkanı Semih Taşveren’e sundu.

“SOKAK SOKAK DOLAŞACAĞIZ”

DEVA Partisi Derince İlçe Başkanı Zeynep Aydın Sudan, adaylığını şu ifadelerle duyurdu: “Çıkmış olduğum bu yolda tüm vatandaşlarımızın haklarını hukuklarını koruyacağımızı, çocuk gelinlerin önünde set olacağımızı, kadına, çocuğa şiddetin karşısında olacağımı bilmenizi isterim. İlk zamanlardan itibaren canla başla çalıştık. Derince’yi yıllarca karış karış dolaşan Derince teşkilatıma teşekkürü borç bilirim. Derince’yi kapı kapı dolaştık. Dertleri dinledik, sorunları dile getirdik. Kocaeli’nin de tüm ilçelerini de sokak sokak dolaşacağız. Biz çalışmayı kendimize bir borç bildik.”

ZEYNEP AYDIN SUDAN KİMDİR?

1979 İzmit doğumlu. Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yönetimi mezunu, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümü, Eğitim Fakültesi Yüksek Lisans mezunu. ZAS Şirket Yönetim Kurulu başkanı. DEVA Partisi Derince İlçe Kurucu Başkanı.

21 Mar 2023 - 09:26 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.