PFDK'dan kötü haber

Bucaspor deplasmanında Kocaelisporlu taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı bu sezon 6.kez tekrarladığı için Fethiye deplasmanına yeşil-siyahlı taraftarlar gidemeyecek

Bucaspor deplasmanında Kocaelisporlu taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı bu sezon 6.kez tekrarladığı için Fethiye deplasmanına yeşil-siyahlı taraftarlar gidemeyecek. Kocaelisporlu taraftarlar bu cezadan dolayı daha önce Kırklareli deplasmanında takımlarını yalnız bırakmıştı.

HER MAÇ TEHLİKE KAPIMIZDA

Profesyonel Disiplin Kurulu'dan yapılan açıklamada, " KOCAELİSPOR Kulübünün, 15.03.2023 tarihinde oynanan BUCASPOR 1928-KOCAELİSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI DEPLASMANDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 5.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi."

22 Mar 2023 - 08:59 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.