Yasemin Özdemir, başvurusunu yaptı

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Özdemir, milletvekili aday adayı oldu. Özdemir’e 12 ilçe kadın kolu başkanı ve üyeleri desteğini esirgemedi

3 yıldır AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Yüksek Peyzaj Mimarı Yasemin Özdemir, milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. İl ve  İlçe Kadın Kolları üyeleriyle birlikte İl Başkanlığına gelen Özdemir, başvuru evraklarını  Seçim İşleri Komisyonuna teslim etti. Görevinden istifa etmeyen Özdemir Kadın Kolları Başkanı olarak görevini sürdürecek.

"BU YARIŞTA BEN DE VARIM!"

Özdemir, yaptığı açıklamada “Doğduğum değil belki ama doyduğum, 25 yaşımdan sonraki hayatımın şekillendiği, ‘Mutlu Şehir Kocaeli’de hayatıma yeni bir başlangıç için adım attım. Aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde içinde bulunduğumuz bu tatlı yarışta ben de varım. Sonuç ne olursa olsun tüm ekip arkadaşlarımla görevimi ihya etmeye devam edeceğim. Türkiye için Kocaeli için hemen şimdi diyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘KADINLAR ZORU BAŞARIYOR’

Özdemir’e başarılar dileyen İl Başkanı Şahin Talus, “Geçen haftadan bugüne kadar yapılan başvuru sayısı 150’yi buldu. Başvuruda son gün olan bugünde başvurusunu yapan İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir’e başarılar dilerim. Hem iş kadını, hem ev hanımı olmak hem de siyasetle ilgilenmek çok zor, erkeklerin başaramayacağı bir durumdur. Yasemin Başkan’ı verdiği emeklerden dolayı kutluyorum. Biz bu davaya, gücümüzü, emeğimizi kendimizi verdik, aday adaylarımızın yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

YASEMİN ÖZDEMİR KİMDİR?

1977 Manisa doğumlu olan Yasemin Özdemir, yüksek peyzaj mimarı olarak görev yapıyor. Daha önce ilçe yönetiminde bulunan Yasemin Özdemir, ayrıca Gebze Belediye Meclis Üyesi. Özdemir, evli ve 1 çocuk annesi. Hala AK Parti il kadın kolları başkanı olarak görev yapıyor.

22 Mar 2023 - 19:00 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.