Yuvacık Barajı yüzde 100 oldu

Kocaeli'nin içme suyunu karşılayan barajlardan olan Yuvacık Barajında su seviyesi yüzde 100’e ulaştı

Kocaeli'nin içme suyunu karşılayan, Başiskele'de bulunan Yuvacık Barajında  İlimizde gerçekleşen kuvvetli yağışların ardından barajda su seviyesi yükseldi. İSU’nun yayınlamış olduğu 2 Mart tarihli verilere göre Yuvacık Barajında su seviyesindeki doluluk oranı yüzde 47, Namazgah Barajında ise yüzde 59 olarak ölçülmüştü. İSU’nun yayınlamış olduğu 7 Mart tarihli verilere göre, Yuvacık Barajında su seviyesindeki doluluk oranı yüzde 60, Namazgah Barajında ise yüzde 62 olarak ölçülmüştü. İSU’nun yayınlamış olduğu 20 Mart tarihli verilere göre, Yuvacık Barajında su seviyesindeki doluluk oranı yüzde 95, Namazgah Barajında ise yüzde 74 olarak ölçülmüştü. İSU'nun sitesinde yayınlamış olduğu 27 Mart verilere göre, Namazgah Barajında su seviyesi yüzde 69 olarak ölçüldü.

YUVACIK BARAJI DOLDU

Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu verilere göre, Yuvacık Barajındaki su seviyesi yüzde 100’e ulaştı. Bu verilere göre Kocaeli’nde bulunan barajlarda su doluluk seviyesi neredeyse 1 ay içerisinde büyük artış yaşanmış oldu.

27 Mar 2023 - 10:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.