Hodri Meydan: “Gerekirse kent meydanına ineriz”

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun Başkan Engin Koyun’un açıklamalarının ardından konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Ferhat Uzun, Fırat Gül ile devam edilmesinin camia adına kabul edilemeyeceğini söyledi

“Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak süreci yakından takip etmeye devam ediyoruz. Başkan Engin Koyun’un Fırat Gül ile devam edilebileceği kararının mesajlarını verdiği açıklaması camiada teknik adamdan kaynaklı huzursuzluğun devam etmesine sebep olacaktır. Açıklama tekrar eden kelimelerden kurulu ancak bu zaman kadar teknik adamla ilgili sonuç vermeyen cümlelerle doludur. Dünyanın hiçbir yerinde küme düşen teknik adamla yeni sezona başlanmadığı gibi yine dünyanın her yerinde birçok kulüp başarının gelmeyeceğini ön gördüğü durumlarda kaç hafta kaldığına ligdeki konuma bakmaksızın nice teknik direktörlerle yollarını ayırmıştır.  Kocaelispor taraftarı onca başarısızlık ve şampiyonluk tedirginliğinin yaşanmaya başlandığı dönemde Fırat Gül ile devam etme yönündeki ısrara anlam verememektedir. Kocaelispor Türk futbolunun mihenk taşlarındandır ve taraftarı bu mihenk taşının yegane temsilcisidir. Kocaelispor taraftarlarının ön görüsünün, isteğinin özellikle bu konuda ısrarla reddedilmesi yeşil siyaha gönül veren herkesi üzmekte ve öfkelendirmektedir. Dernek olarak taraftalarımızla birlikte Cumartesi günü tesislere gideceğiz. Gerekirse kent meydanına ineceğiz. Her gün yılmadan yorulmadan nefesimiz tükenene kadar Fırat Gül istifa diyeceğiz” dedi.

30 Mar 2023 - 22:53 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.