AK Parti gençleri sahurda ağırladı

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, 12 ilçede 'İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a' programı kapsamında, sahur vaktinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geldi

AK Parti gençleri sahurda ağırladı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Tayfun Arşınkol, Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan’ın da katılım sağladığı sahur programında ilk durak Gölcük  oldu İlçe Başkanı Çetin Seymen,  Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği, yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda ilk defa oy kullanacak olan gençler sohbet eşliğinde siyasi aktörlere sorularını yöneltti. 

' SON GÜNE KADAR SAHADAYIZ'

Programlarına hız kesmeden devam eden AK Parti teşkilatı, gecenin devamında Başiskele'de gençlerle buluştu. İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Tayfun Arşınkol, Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan’a, İlçe Başkanı Mustafa Koral, Gençlik Kolları İlçe Başkanı İbrahim Acar ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Burada konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlayan, “Günümüzü Başiskele’de ilk defa oy kullanacak olan gençlerimiz ile kapattık. Bizler inanıyoruz ki 20 yıldır girdiği her seçimi büyük bir zaferle kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimde de alnın akı ile çıkarak Türkiye Yüzyılını başlatacaktır. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bu dava yürüyüşünde en büyük güç ve güven kaynağımız gençlerimizdir. 14 Mayıs günü de Kocaeli gençliği üstüne düşeni yapacaktır. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak son güne dek sahadayız, hazırız” dedi.

AK Parti gençleri sahurda ağırladı

'CEVABI 14 MAYIS'TA ALACAKLAR'

Sözlerini sürdüren İl Gençlik Kolları Başkanı Çağlayan, "Gençlik Kolları olarak her gün, her kesimin yanında, sahadayız. Gün içinde hane ziyaretleri, İftara 5 Kala, iftar programları, her akşam gençlik buluşmaları, sahur buluşmaları gibi faaliyetler ile ramazan ayını en verimli şekilde genç kardeşlerimizle geçiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tek gayemiz 2023 seçimlerinde gençler olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük oy yüzdesi ile destek vermektir. Sosyal medyadan bugüne dek, sahte isimlerle sahte hesapların arkasında geçlerimize algı yaratmaya çalışarak nifak tohumu ekenler, Türkiye’mizin birliğine, beraberliğine, ebedi ve ezeli kardeşliğine kast edenler, hak ettikleri cevabı 14 Mayıs günü sandıkta alacaktır” diye konuştu.

03 Nis 2023 - 11:33 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.