Acur, “Dokunmadık vatandaş bırakmayacağız”

14 Mayıs seçimleri öncesi İYİ Parti Kocaeli’de saha çalışmaları devam ediyor. Saha çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, “Kocaeli teşkilatları, şehrimizin en ücra noktalarına kadar giderek dokunmadık vatandaş bırakmamaya kararlı” dedi

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları tüm kadrolarıyla ziyaretlerini ve temaslarını sürdürüyor. İYİ Parti Kocaeli,  seçim çalışmaları kapsamında 12 ilçede düzenlenen programlarda vatandaşın talepleri ve şikayetlerini dinliyor. Seçim koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen programlar kapsamında Kocaeli’nin 12 ilçesinde teşkilat yöneticileri, milletvekili aday adaylarının katılımıyla vatandaşla bir araya geliniyor.

“VATANDAŞLARIMIZ KARARLI”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur saha çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Seçimlere 40 gün gibi kısa bir süre kaldı. Vatandaşımız sahada olan partililerimize taleplerini ve şikayetlerini anlatıyor. Genel beklenti ve bizim gözlemlerimiz bu iktidarın miadını doldurduğunu gösteriyor. Vatandaşımız kararlı, İYİ Parti kadroları da vatandaşımızın bu kararlılığını görerek o yönde adımlar atıyor. Kocaeli teşkilatları, şehrimizin en ücra noktalarına kadar giderek dokunmadık vatandaş bırakmamaya kararlı. Ekiplerimiz seçimlere kadar sahada olacak ve vatandaşımızın isteklerini not etmeye devam edecek” dedi.

05 Nis 2023 - 14:43 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.