Hodri Meydan: “Bizi yıkamaz, bizi yıldıramazsınız”

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor yönetimi ile yaşanan tartışmaların ardından bir açıklama yaptı. Hodri Meydan yaptığı açıklamada, “Şunu unutmayın; biz Hodri Meydan’ız. Bizi yıkamaz, bizi yıldıramazsınız. Her zaman olduğundan daha fazla kenetlen Kocaeli” ifadelerini kullandı

Kocaelispor’un üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından taraftarlar Teknik Direktör Fırat Gül’ü istifaya davet etmeye başlamıştı. Taraftarlar tepki göstermek adına Cumartesi günü yapılan antrenmana gitmiş ve tesislerde olaylar yaşanmıştı. Ardından Başkan Engin Koyun yaptığı açıklamada Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun’un bir daha tesislere alınmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından Kocaelispor yönetimi Hodri Meydan'a bilet ve otobüs desteği vermeme konusunda da karar aldı. Yaşanan gelişmelerin ardından Hodri Meydan sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"EL Mİ YAMAN, BEY Mİ YAMAN? KRALINA HODRİ MEYDAN!"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sevdasını amatör ligde terk etmeyip o dönemin yoksulluğunda bile armasına daha sıkı sarılan koca bir şehrin efsane taraftarını, Kocaelispor ismiyle özdeşleşen ve tüm Türkiye tribünlerine nam salmış Hodri Meydan’ımızı otobüs ve bilet vermemekle tehdit edip, bizleri camiamızdan alıkoyacaklarını sanıyorlar… Şunu unutmayın; biz Hodri Meydan’ız. Bizi yıkamaz, bizi yıldıramazsınız. Her zaman olduğundan daha fazla kenetlen Kocaeli! EL Mİ YAMAN, BEY Mİ YAMAN? KRALINA HODRİ MEYDAN!”

06 Nis 2023 - 09:36 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.