Bakan Kirişçi'den Kocaeli'ye müjde

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kocaeli'de başlayacak su projesi için 370 milyon liralık kaynak ayrıldığını açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter hesabından Kocaeli'nde başlayacak olan su projesi ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Kirişçi proje için 370 milyon lira ayrıldığını açıkladı. Bakan Kirişçi sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi: İhsaniye Barajından, Kocaeli’nin  Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile bu iki  ilçe arasındaki sahil şeridinde yer alan yerleşimlere sağlıklı içme ve kullanma suyu sağlayacak, 370 milyon TL bedelli projemizi başlatıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.

07 Nis 2023 - 11:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.