Memleket'te liste istifa getirdi

Partisinin birinci sıra adayının İstanbul’dan yapılmasına tepki gösteren Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, yönetimiyle birlikte istifa etti

Milletvekili genel seçimlerinde partilerin kesin aday listeleri netleşti. Adayların netleşmesi istifaları da beraberinde getirdi. Memleket Partisinde birinci sıra adayı İstanbul’da yaşayan Parti Meclisi Üyesi Umut Hamit Birben olurken Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, bu duruma tepki göstererek yönetimiyle birlikte istifa etti.

EN BÜYÜK İHANET’

Aslen Rizeli olan Umut Hamit Birben, İstanbul’da yaşıyor. Alben İnşaat Makine Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin sahibi olan Umut Hamit Birben için eleştirilerde bulunarak istifa eden Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yağar açıklamasında “Hayatı boyunca Kocaeli'ye gelmemiş seçimi kazandığımız takdirde Kocaeli'ye geleceği meçhul olan bir adayın arkasından yürümek ona destek vermek bu şehre yapılacak en büyük ihanettir. Kuruluşundan beri kurucu il yönetim kurulunda daha sonrasında kurucu Körfez ilçe başkanlığını yürüttüğüm Memleket Partisinden ilçe yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla aldığımız ortak karar neticesinde istifa ediyoruz. Kamuoyuna duyurulur” dedi.

11 Nis 2023 - 09:40 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.