Hodri Meydan otobüs arıyor

Cumartesi günü Van deplasmanında takımı yalnız bırakmayacak olan Hodri Meydan Grubu’na 150 bilet ayrıldı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, ”Cumartesi günü Van’da oynanacak maç için bir işadamının desteğiyle 150 bilet temin ettik. Ancak 150 taraftarın Van’a gidişi için otobüs desteği de gerekiyor. Hem  Büyükşehir Belediyesi’ne, hem İzmit Belediyesi’ne otobüs desteği talebimizi ilettik. Büyükşehir belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilimize yapacağı  ziyaret nedeniyle otobüs veremeyeceğini söyledi. İzmit belediyesi de imkanının olmadığını açıkladı. Bizim 5 otobüse ihtiyacımız var. Van’da da takımımızın yanında olmak istiyoruz.  Kocaelispor’u seven hayırsever işadamlarından destek bekliyoruz” dedi.

12 Nis 2023 - 10:15 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.