Koray Merdan’dan Açılış Bayramı’na davet

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayları,Derince Belediye Başkanı ve teşkilat yöneticileri ile birlikte esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek Şehir Hastanesi ve 11. Açılış Bayramı’na davet etti

Koray Merdan’dan Açılış Bayramı’na davet
Koray Merdan’dan Açılış Bayramı’na davet
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Derince İlçe  Başkanı Koray Merdan, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayları,Derince  Belediye Başkanı  ve teşkilat yöneticileri ile birlikte esnafları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek Şehir Hastanesi ve 11. Açılış Bayramı’na davet etti

ŞEHİR HASTANESİ AÇILIYOR

15 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Kocaeli Şehir Hastanesi açılışı ve 11. Açılış Bayramı öncesi kentte yoğun  bir heyecan var. Derince’de de açılış öncesi esnaf ziyaretleri gerçekleştirilerek, vatandaşlar programa davet edildi. AK Parti teşkilatları ve Cumhur İttifakı’nda yoğun heyecan oluşturan açılış programı öncesi Derince’deki ilk program AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Koray Merdan’dan Açılış Bayramı’na davet

İLK BULUŞMA TEŞKİLATTA

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen teşkilat buluşmasına 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, İbrahim Efe, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Açılış programının detaylarının da konuşulduğu teşkilat buluşmasının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleşti.


KORAY MERDAN’DA AÇILIŞA DAVET ETTİ

Derince Belediye Başkanı, milletvekili adayları ve teşkilat yöneticilerinin ilçenin farklı noktalarında ziyaretlerde bulunduğu programda tüm esnaflar açılış programına davet edildi.Koray Merdan , “Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışını ve 11. Açılış Bayramını 15 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz” diyerek tüm Derincelileri bu büyük coşkuya ortak olmaya davet etti.

Koray Merdan’dan Açılış Bayramı’na davet

14 Nis 2023 - 11:46 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.