Cumhur İttifakı, vatandaşları açılışa davet etti

Cumhur İttifakı, Şehir Hastanesinin açılışı için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için İzmit'te broşür dağıttı

Geçtiğimiz günlerde hasta kabulüne başlayan Şehir Hastanesinin resmi açılışı yarın (cumartesi) saat 16.00'da yapılacak. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Açılış öncesi Cumhur İttifakı,İzmit'in sokaklarında tam kadro  açılış broşürü dağıtarak vatandaşları açılışa davet etti. Broşür dağıtımına; AK Parti Milletvekili İlyas Şeker,  Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, AK Parti İzmit  İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, AK Partili milletvekili adayları, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı. 

AÇILIŞIN ARDINDAN İFTAR 

Broşür dağıtımı öncesi kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Hem kamu kurumları hem belediyelerimizin yaptığı çok sayıda hizmetin açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Kentimizde ve teşkilatımızda büyük bir heyecan var. Her zamanki gibi coşku dolu bir açılış yapılacak. Açılışın ardından depremzedelerimizle iftar programı da düzenlenecek. Ağız tadı ile yarın cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız" ifadelerini kullandı.

14 Nis 2023 - 16:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.