Van ile yenişemedik

Kocaelispor kritik deplasmanda 5 puan gerisindeki Van FK ile karşı karşıya geldi. Sahadan beraberlikle ayrılan Kocaelispor 69 puanla zirvede kaldı.

Ligin 32. haftasında Kocaelispor deplasmanda Vanspor FK’ya konuk oldu. Maça hızlı başlayan temsilcimiz 1.dakikada Samed Ali ile golü kokladı ancak sonuç alamadı. Ev sahibi ekibin pozisyon üretmekte zorlandığı ilk yarıda Kocaelispor bu kez Yalçın Cihat’ın indirdiği topta tehlike oluşturdu. Kaptan Yalçın istediği gibi dokunamayınca top az farkla auta gitti. Temsilcimiz 33.dakikada Mehmet Yılmaz, 38.dakikada ise Cihat’ın şutlarıyla golü aradı ancak sonuç alamadı. Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

GÖKHAN PENALTIYI KURTARDI

Maçın ikinci yarısına da Kocaelispor hızlı başladı. 48.dakikada Samed Ali müsait pozisyonda istediği vuruşu yapamadı ve top kaleci Haydar’da kaldı. 53.dakikada maçın en net fırsatını yakalayan Kocaelispor müsait pozisyonda Okan’ın vuruşunda direği geçemedi. 68.dakikada Van atağında kaleye giden topu Mehmet Yılmaz eliyle kesti. Hakem direk kırmızı kartına başvururken penaltı noktasını gösterdi. Emrah Tacir’in penaltısında Gökhan üzerine gelen topu kurtardı. 85.dakikada Kubilay’ın şutu auta gitti. Kalan sürede başka gol olmadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

15 Nis 2023 - 17:31 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.