Büyükakın, Topçular Mahalle sakinleriyle iftarda buluştu

Büyükakın, “Ben değil, biz olmayı öğrendiğimiz mahallelerimizde gönül sofralarında buluşuyoruz” dedi

Büyükakın, Topçular Mahalle sakinleriyle iftarda buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli  Büyükşehir  Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İlim İrfan Derneği’nin düzenlediği Topçular Mahalle iftarına katıldı. Mahalle sakinleriyle sokak iftarında buluşan Başkan Büyükakın, Topçular Mahalle sakinleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Özellikle gençlerle, çocuklarla bir arada olmak benim için her zaman keyiflidir” dedi. 

Büyükakın, Topçular Mahalle sakinleriyle iftarda buluştu

“MAHALLE SAKİNLERİMİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Ben değil, biz olmayı öğrendiğimiz mahallelerimizde gönül sofralarında buluşuyoruz. Mahalle sakinlerimizle muhabbet ve sohbetimizi daha da koyulaştırıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Bu akşam da bizleri en güzel şekilde ağırlayan Topçular Mahalle sakinlerimize gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Mahalle gençleri tarafından ilgi ve sevgiyle karşılaşan Başkan Büyükakın,  iftar programının ardından gençlerle fotoğraf çektirdi.

18 Nis 2023 - 11:24 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.