Yönetim, “Küfür olmasın”

Kocaelispor Kulübü yaptığı açıklamada yarın oynanacak İskenderunspor mücadelesinde çirkin ve kötü tezahüratta bulunulmaması için uyarıda bulundu

Kocaelispor’un yarın oynayacağı İskenderunspor maçı öncesinde yönetim  bir açıklama yaparak yarın statta takımı destekleyecek taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaması gerektiğini vurguladı.

"SÜKUNETİ KORUMALARINI RİCA EDİYORUZ"

Kocaelispor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sizlerin de malumu olduğu üzere kulübümüz Zonguldak Kömürspor müsabakasını, bir önceki müsabakadaki çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle seyircisiz oynamak zorunda kalmıştık. Yarın oynayacağımız İskenderunspor A.Ş. müsabakasında toplu halde yapılacak çirkin ve kötü tezahürat, küfür veya hakaret edilmesi durumunda tekrardan PFDK'ya sevk edilmemiz söz konusu olacak ve şampiyonluk yolunda ciddi öneme sahip olan Karacabey Belediyespor müsabakasını da seyircisiz oynamak zorunda kalacaktır. Bu sebeple, yarın stadyumda yer alacak Büyük Kocaelispor taraftarından şampiyonluk yolunda takımımızın yalnız bırakılmaması adına sükuneti korumalarını rica ediyoruz” dedi

18 Nis 2023 - 15:56 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.