Kocaelispor çifte bayram yaşattı

Kocaelispor ligin 33.hafta mücadelesinde İskenderunspor'u 1-0 mağlup etti

Kocaelispor çifte bayram yaşattı
Kocaelispor çifte bayram yaşattı
Haber albümü için resme tıklayın

Yeşil siyahlı ekibimiz ligin 33.haftasında İskenderunspor'u konuk etti.  Kocaelispor sahaya kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Diogo Özçakmak, Alihan Kubalas, Yalçın Kılınç, sağ kanatta Cem Ekinci, sol kanatta Atila Turan, orta saha İlyas Kubilay Yavuz, Tayfun Aydoğan, Mert Çölgeçen ileride ise Samed Ali Kaya ve Okan Eken tertibiyle sahaya çıktı.

Kocaelispor çifte bayram yaşattı

FARK 6’YA ÇIKTI

Dakikalar 67'yi gösterdiğinde Cengizhan Akgün sol kanattan içeri girdi ve düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Golden sonra etkili oyununa devam eden ekibimiz 82.dakikada Cengizhan Akgün sol kanattan yine içeri girdi çektiği şutu kaleci  son anda çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve temsilcimiz şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan alarak taraftarına erken bayramı yaşattı. Bu maçın sonunda puan farkı 6'ya çıktı.

Kocaelispor çifte bayram yaşattı

19 Nis 2023 - 18:01 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.