Zeki Aygün, esnafların her zaman yanında

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelindeki gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde devam etti

Zeki Aygün, esnafların her zaman yanında
Zeki Aygün, esnafların her zaman yanında
Haber albümü için resme tıklayın

İlçeye değer katan birbirinden önemli projelere imza atan  Derince  Belediye Başkanı Zeki Aygün, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Belediye Meclis Üyesi Mustafa Morgül ve teşkilat yöneticilerinin eşlik ettiği programda Başkan Aygün bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde esnafları  ziyaret etti.  İlçe halkıyla sık sık bir araya gelerek istişarede bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “Meclis Üyemiz Mustafa Morgül ve teşkilatlarımız ile birlikte Sırrıpaşa Mahallemizde ilk olarak  Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret ettik. Ardından kıymetli esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihalde bulunduk. Rabbim milletimizle gönül birliğimizi daim eylesin” dedi.

Zeki Aygün, esnafların her zaman yanında
Zeki Aygün, esnafların her zaman yanında

20 Nis 2023 - 11:54 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.