Koray Merdan'dan bayram mesajı

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Ramazan Bayramı dolayısı ile yayınladığı yazılı açıklamada bütün vatandaşların bayramını tebrik etti

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Dua, şükür ve ibadetlerle geçirdiğimiz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı boyunca milletvekili adaylarımızla birlikte sürekli sahada olmaya gayret gösterdik. Bunun yanı sıra ilçe yöneticilerimiz ve gençlik kollarımızla yoksul, yetim ve öksüzlerimiz ile depremzedelerimizi, yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık.

"YARALARI SARMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ramazan Ayında olduğu gibi bayramda da yine onlarla beraber olmaya, depremzedelerimizin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Derinceli hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

20 Nis 2023 - 14:18 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.