Darıca'nın gururu Buğlemşah gelecek vaat ediyor!

Darıca Eskrim Kulübü'nün başarılı sporcusu Buğlemşah Özdemir, ilimize gümüş madalyayla döndü

Darıca'nın gururu Buğlemşah gelecek vaat ediyor!
Darıca'nın gururu Buğlemşah gelecek vaat ediyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) ve Avrupa Eskrim Konfederasyonu (EFC) faaliyet programında yer alan ve Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 10-12 Yaş Altı Uluslararası Eskrim Çocuk Kupası ve EFC 14 Yaş Altı Circuit, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Özbekistan, Suudi Arabistan ve Polonya'dan 10, 12 ve 14 yaş altı binin üzerinde eskrimci, epe, flöre ve kılıç branşında mücadele ettiği organizasyonlar 23 Nisan Pazar günü sona erecek.

TAKDİR TOPLUYOR!

Darıca Eskrim Kulübü sporcularından Buğlemşah Özdemir, organizasyon kapsamında düzenlenen U 10 kızlar kılıç müsabakalarında kazandığı gümüş madalyayı ilimize getirdi. Minik yaşta spora gönül vermiş Buğlemşah Özdemir, eskrim sporunda gelecek vaat ediyor. Yetenekli sporcunun daha öncesinde de ilimizde birçok başarısı bulunuyor. Gelecekte bu dalda daha iyi yerlere gelmek isteyen minik Buğlemşah, çalışkan görüntüsü ile de hem kulüp hocalarının hem de çevresinin takdirini topluyor.

20 Nis 2023 - 17:31 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.