Nihan Çakıcı'dan anlamlı bayram mesajı

Kocaeli İş Kadınları Derneği (KOİDER) Başkanı Nihan Çakıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103'üncü yılı kutlanıyor. Kocaeli İş Kadınları Derneği (KOİDER) Başkanı Nihan Çakıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çakıcı, "23 Nisan Anadolu'nun kadim topraklarında bağımsız yaşama iradesinin ortaya konulduğu tarihtir. Kurtuluş mücadelesinin başarıya ulaşmasında büyük rol oynayan Birinci Meclis'te görev alan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mebusları rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum ve 23 Nisan 1920 de açılan meclisimizin 103'üncü yaşını kutluyorum" dedi.

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının Dünya çocuklarına armağan edilmesini de değerlendiren Çakıcı, "Dünyada hiç bir ulus yoktur ki çocuklarına bir bayram armağan etsin.Bu yüzden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı kadar, çocuklarımıza yani geleceğimize armağan edilen 23 Nisan Türk çocukları için ayrı bir önem taşır.Ulusal Egemenliğimizin 103.yılında bunu bir kez daha anlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere bütün insanlığa çocuk masumluğunda bir bayram, çocuk masumluğunda barış ve huzur diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 103'üncü yılı kutlu olsun. 23 Nisan başta çocuklar olmak üzere herkese umudu getirsin" dedi.

23 Nis 2023 - 11:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.