Bilet fiyatlarına zam yapıldı

Kocaelispor yönetimi Pazar günü Karacabey ile oynanacak maçta uygulanacak bilet fiyatların açıkladı. Bu maçta zamlı tarife uygulanacak. Maraton bilet ücreti iki katına çıkartıldı

Kocaelispor yönetimi, şampiyonluk mücadelesindeki kritik Karacabey maçında bilet fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Normalde 70 TL olan Numaralı tribün biletlerine 10 TL zam yapıldı. Bu tribünden maçı izlemek isteyenler 80 TL ödeyecek. Daha önceki maçlarda 25 TL olan maraton tribün bilet ücreti iki katına çıkartıldı.

MARATONA YÜZDE YÜZ

Karacabey maçında maraton tribünü bilet bedeli 50 TL oldu. Daha önce 15 TL olan kale arkası tribün biletleri ise 25 TL’ye çıkartıldı. Daha önceki maçlarda seyirci sayısı düşük olduğu için zarar ediliyordu. Yönetim bu maçtan iyi bir hasılat gerili elde etmek istiyor. Özellikle maraton tribününe yapılan yüzde 100 zamma taraftarın tepki göstermesi bekleniyor.

24 Nis 2023 - 14:49 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.