Şampiyonluk geliyor

Kocaelispor ligin 35.hafta mücadelesinde Karacabey Belediyespor'u Samed Ali Kaya'nın attığı golle 1-0 mağlup ederek Bucaspor ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu

Yeşil siyahlı ekibimiz ligin 35.haftasında Karacabey Belediyespor'u konuk etti. Kocaelispor sahaya kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Diogo Özçakmak, Alihan Kubalas, Yalçın Kılınç, sağ kanatta cezası sona eren Mehmet Yılmaz, sol kanatta Atila Turan, orta saha İlyas Kubilay Yavuz, Tayfun Aydoğan, Mert Çölgeçen ileride ise Samed Ali Kaya ve Okan Eken tertibiyle sahaya çıktı.

İLK YARIYI ÖNDE KAPADIK

İki takımda maça kontrollü başlarken ilk tehlikeli atak 12.dakikada Kocaelispor'dan geldi. Savunmanın kısa düşen pasında Samed Ali Kaya araya girerek yaptığı vuruşta kaleci son anda topu kornere çeldi. Bu atağın ardından korner vuruşunda Alihan'ın on direkte vuruşunu kaleci çizgiden çıkardı. Karacabey Belediyespor 27 ve 28.dakikalarda tehlikeli geldi, iki pozisyonda da kaleci Gökhan gole izin vermedi. Kocaelispor dakika 29'da Samed Ali Kaya'nın attığı golle durumu 1-0'a getirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

ŞAMPİYONLUK GELİYOR

İkinci yarıda en tehlikeli atak Karacabey Belediyespor'dan geldi, sağ kanattan yapılan ortada kaleci Gökhan Değirmenci ve Alihan Kubalas'ın çarpışması sonucu top boşta kaldı fakat tehlike çok büyümeden uzaklaştırıldı. Temsilcimiz ikinci yarıdaki ilk pozisyonuna 72.dakikada girdi. Sağ çaprazdan Mertan Caner Öztürk'ün şutunu kaleci kornere çeldi. Bu pozisyonun ardından Kocaelispor Diego ile çok net bir fırsattan daha yararlanamadı. Maçta başka pozisyon olmadı ve Kocaelispor şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan daha aldı.

30 Nis 2023 - 18:41 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.