AK Parti Derince ailesi günden güne büyüyor

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları öncülüğünde Çınarlı Mahalle Temsilciliği, 61 kişiyi partiye üye yaptı. İlçe Başkanı Koray Merdan ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AK Parti Derince ailesinin günden güne büyüdüğünü ifade etti

AK Parti Derince ailesi günden güne büyüyor
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı, Koray Merdan başkanlığında her geçen gün ailesini genişletmeye devam ediyor. Yaptığı üye katılımları ile dikkat çeken AK Parti Derince İlçe Teşkilatı, 61 üyeyi daha bünyesine kazandırdı. AK Parti Derince Kadın Kolları Çınarlı Mahalle Temsilciliği, Başkan Züleyha Uslu’nun da gayret ve teşvikleri ile 61 üyeyi partiye kazandırdı.

AK Parti Derince ailesi günden güne büyüyor

"YENİ ÜYELERİ PARTİYE KAZANDIRACAĞIZ”

Üye katılım programında konuşan Başkan Koray Merdan, "AK Parti ailemiz günden güne büyüyor. Yeni üyelerimiz gücümüzü güç katacak. İnşallah 14 Mayıs'ta da hem Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtireceğiz nem de en güçlü şekilde mecliste temsil hakkı elde edeceğiz" dedi. AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ise, yeni üyeleri partiye kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

04 May 2023 - 15:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.