Merdan, "CHP akıl dışı eylemlere başvuruyor"

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, CHP’nin açık olan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkındaki iddialara cevap verdi

Başkan Merdan, CHP'nin hastaneyi kapalı gibi gösterip, “Hastanemizi açın” eylemine neden giriştiğini açıkladı. Başkan Merdan yaptığı açıklamada, “Tutuklu Selahattin Demirtaş’ın seçimde CHP’yi destekleyeceğini açıklamasının CHP, eriyen oylarını kurtarmak için akıl dışı eylemlere başvuruyor.

"MiLLETİMİZİ CHP'DEN KURTARACAĞIZ"

Hizmet vermeye devam eden ve en son 12 atamayla, 100 uzman hekimimizle şifa dağıtan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde, “Hastanemizi açın” eylemi yapmışlar. “Açık hastaneyi, açın eylemi!” tam CHP’ye göre bir eylem olmuş. CHP’yi 14 Mayıs’ta bütün sorunlarından sandıkları patlatarak milletimiz kurtaracağız" dedi.

04 May 2023 - 18:57 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.