Ali Babacan'dan şok sözler

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Halk TV'de, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile girdiği 'FETÖ' polemiğine değindi. İnce'nin iddialarının asılsız olduğunu söyleyen Babacan'ın FETÖ elebaşı için "Sayın Gülen ve Sayın FETÖ" ifadelerini kullanması dikkat çekti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı bir canlı yayında şok eden ifadeler kullandı. Babacan yaptığı açıklamada, “"FETÖ iddiaları... Bunların tamamı yalan iddialar. Yıllardır bu işin içinde olan insanlar olarak, Sayın FETÖ'nün pardon sayın İnce'nin iddiaları bugün mü aklına geliyor? Elindeki iddialar ne merak ediyorum. Sosyal medyada kendisiyle ilgili dolaşan videolar var. Sayın Gülen ile ilgili güzellemeler yaptığı bir sürü videolar var. 17-25 Aralık'tan sonra da neler söylediği videolar var. İddiasını ispat edemeyene müfteri deniyor biliyorsunuz. Koysun ortaya bir şey."

05 May 2023 - 23:38 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.