Hülagü esnaf ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kartepe’de pazarı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden, esnafa kolaylıklar dileyen Hülagü, “Vatandaşlarımızdan gelen güzel dönüşler bizi mutlu etti” dedi

Hülagü esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kartepe’de pazarı  ziyaret etti. Kartepe  Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve  AK Parti Kartepe  İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın da eşlik ettiği Hülagü, bölgede kurulan Ulus Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarcı esnafına kolaylıklar dileyen Prof. Dr. Sadettin Hülagü, vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Hülagü esnaf ziyaretlerine devam ediyor

GÜZEL DÖNÜŞLER ALIYORUZ

Kartepe’de kendisine gösterilen sevgi ve ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirten Hüalgü, “Esnaflarımızdan da vatandaşlarımızdan da güzel dönüşler alıyoruz. Genel manada vatandaşımızın teveccühü bize gayet güzel. Vatandaşlarımıza yeni Türkiye Yüzyılını anlatmaya çalışıyoruz.  14 Mayıs’ta bizlere gösterilen ilgi ve sevgi de sandığa yansıyacak” ifadelerini kullandı.

08 May 2023 - 16:49 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.