AK Parti Derince sahayı boş bırakmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu Derince’nin 6 farklı mahallesinde sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluştu,sohbet etti.

Büyütmek için resme tıklayın

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere günler kala çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti, Derince’de düzenlediği programlarda 6 farklı mahallede çalışmalar yaparak adeta basmadık yer bırakmadı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat üyelerinin de yer aldığı progamlarlarda Derince sokaklarını arşınlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

VEYSEL TİPİOĞLU’NU DERİNCELİLER ÇOK SEVDİ

Derince’de ziyaret ettikleri her sokakta vatandaşların ilgisi ve samimiyeti ile karşılanan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, sohbet ettiği vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü aldı. AK Parti heyeti sabahın erken saatlerinde Çenesuyu Fabrikası ve Aysim Tekstil Fabrikalarına giderek fabrika çalışanları ile bir araya geldi.Sorunları dinledi ve çözümler noktasında projelerini anlattılar.Daha sonra Derince Küçük Sanayi sitesinde vatandaşlarla bir araya gelerek yeni yapılacak olan Sanayi sitesi hakkında bilgiler aktararak fikir alışverişinde bulundular.

TİPİOĞLU HEMŞEHRİ DERNEKLERİ İLE BULUŞTU

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiren Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, öğleden sonrasını hemşehri derneklerine ve Özel öğrencilere ayırdı. Derince Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde özel öğrencilerin doğum günleri kutlayan Tipioğlu ardından Derince Belediyesi Yüzme Havuzunda veliler ile buluştu.Ardından Kars Susuz Yaylacıklılar Derneği,Düzce Yığılcalılar Derneği ve Kocaeli Kars ili derneğini ziyaret etti. Tipioğlu , Türkiye Yüzyılı vizyonu ile hayata geçirilmesi planlanan çalışmaların Türkiye’nin gelecek yılları açısından önemli olduğunu vurgulayarak vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü aldı. Milletvekili Adayı Tipioğlu, ziyaret ettiği hemşehri derneklerinde vatandaşların sıcak ilgi ve desteği ile karşılandı.

AK Parti Derince sahayı boş bırakmıyor
AK Parti Derince sahayı boş bırakmıyor
AK Parti Derince sahayı boş bırakmıyor
AK Parti Derince sahayı boş bırakmıyor
AK Parti Derince sahayı boş bırakmıyor

Ekli Dosyalar

12 May 2023 - 09:43 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.