Emine Zeybek’in sahada olmaması tepki görüyor

Seçim süreci döneminde tekrar aday gösterilmeyen AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Emine Zeybek’in hiçbir seçim çalışmasına katılmaması partililerden tepki görüyor

2023 seçimlerine kısa bir süre siyasi partilerin milletvekili adayları vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Özellikle AK Parti’de geçen dönem milletvekili olup bu dönem aday gösterilemeyen Fikri Işık ile İlyas Şeker’de sanki adaymış gibi çalışmaya devam ediyor. Hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a hem de milletvekili adayı arkadaşlarına destek için sürekli sahada ayrılmayan bu ikili vefa örneği sergiliyor.

SAHADA ADI OKUNMUYOR
AK Parti’de diğer bir isim var ki onun sahada adı okunmuyor. O isim ise hala AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Emine Zeybek. Seçim süreci başladığından bu yana hiçbir çalışmaya katılmayan Zeybek’in bu tutumu partisine karşı vefasızlık olarak yorumlanıyor. Fikri Işık ve İlyas Şeker’in canla başla çalıştığı bir ortamda Zeybek’in tutumu partililerin tepkisini çekti.

12 May 2023 - 10:11 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.