AK Parti'den İzmit'te gövde gösterisi

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın büyük coşku içinde geçen Seçim İrtibat Büroları açılışlarının sonuncusu İzmit'te gerçekleşti. Yürüyüş Yolu’ndaki büyük buluşmada AK Parti adeta şov yaptı, “Bir yere gitmiyoruz” mesajı verdi

AK Parti'den İzmit'te gövde gösterisi
AK Parti'den İzmit'te gövde gösterisi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit  İlçe Başkanlığı’nın büyük coşku ve katılıma sahne olan, mitingleri andıran  seçim irtibat ofisi açılışları final yaptı. Kemal Paşa Mahallesi Hürriyet Caddesi, 1.Geçit mevkiinde  bir süredir faaliyette olan Merkez Seçim Ofisi’nin açılışı Cumhuriyet Bulvarı’nda gerçekleştirildi. Adeta şova dönüşen büyük buluşmaya binlerce vatandaş katıldı. AK Parti, “Bir yere gitmiyoruz” mesajı verdi.

YOĞUN KATILIMA ÖNEMLİ İSİMLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye  Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, milletvekili ve milletvekili adayları, belediye başkanları, partinin önde gelenlerinin katılım sağladığı seçim bürosu açılışında konuşmacılar seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçileceğini, mecliste de çoğunluğu elde edeceklerini söyledi.

AK Parti'den İzmit'te gövde gösterisi

PAZAR GÜNÜ BİR KEZ DAHA 'YETER SÖZ MİLLETİN' DİYECEĞİZ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, "Bugün Çarşı mitingimiz ile son bulan buluşmalarımız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Pazar günü yaşanacak demokrasi şölenini sonucunu ilan ettiğiniz için teşekkürler. Büyük gün geldi çattı. 1950 yılında Adnan Menderes söz milletin demişti. Bugün de 6 aydır tüm ülkenin siyasi karmaşalarından kurtulacağımız gün geldi. Pazar günü milletimiz Cumhurbaşkanımız için son sözünü söyleyecek. 2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşün lideri 11 yıl önce 2023 demişti. Pazar günü bu millet bir kez daha yeter söz milletin diyecek. Biz şimdiden söylemiş olalım. Biz kazanırsak şöyle olur demiyoruz. Biz ne dediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Biz kazandığımızda herkes kazanacak” dedi.

AK Parti'den İzmit'te gövde gösterisi

FETÖ CHP’NİN YANINDA

KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, katılımcılara teşekkür ederken, atılan sloganlar nedeniyle uzun süre konuşmasına başlayamadı. Büyükakın, “Pazar gününe kadar sabredin. İnleteceğiz buraları. Sahaları meydanları görünce her şeyi sahalara sürmeye başladılar. İnce’nin kaseti çıktı. Git Muharrem dediler. FETÖ’nün de kimin yanında olduğu aşikar oldu” dedi. Büyükakın, milletin 15 Mayıs’ı beklediğini söyledi.

AK Parti'den İzmit'te gövde gösterisi

12 May 2023 - 23:41 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.