Sağanak yağış geri dönüyor

Kocaeli dahil olmak üzere İstanbul, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova’da 16 Mayıs - 17 Mayıs 2023 tarihleri arasında gök gürültülü sağanak yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan  son değerlendirmelere göre, Kocaeli dahil olmak üzere İstanbul, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Yalova’da 16.05.2023 23:00-17.05.2023 14:00 arasında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmesi konusunda uyarıda bulundu.

16 May 2023 - 14:36 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.