Şampiyon Kocaelispor

Kocaelispor, sahasında karşılaştığı Kastamonuspor'u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti

Şampiyon Kocaelispor
Haber albümü için resme tıklayın

Sahasında Kastamonuspor ile karşılaşan Kocaelispor, sahadan 2-1 galip ayrılarak bir senelik aranın ardından tekrar TFF 1.lige yükseldi. Kocaeli Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayan maça Kocaelispor taraftarı, iş günü ve hafta arası olmasına rağmen büyük ilgi gösterdi. Seçimler nedeniyle hafta arasına alınan maçların tümü aynı saatte başladı. Maç sonrası futbolcular üstü açık otobüsle şehir turu atacak ve  İzmit Kent Meydanı’nda taraftarla bütünleşecek. Kupa töreni ise, TFF Başkanı Büyükekşi’nin de katılacağı törenle ileri bir tarihte yapılacak.

Şampiyon Kocaelispor

16 May 2023 - 17:07 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.