KOİDER ile "Anadolu Kadınları Haklarını Konuşuyor" projesi Kocaeli eğitimleri tamamlandı

Türkiye’nin farklı illerinde İç İşleri Bakanlığı tarafından desteklenen "Anadolu Kadınları Haklarını Konuşuyor" projesinin Kocaeli eğitimleri KOİDER desteği ile Derince Yelken Restaurant’ta gerçekleştirildi.

KOİDER ile "Anadolu Kadınları Haklarını Konuşuyor" projesi Kocaeli eğitimleri tamamlandı
KOİDER ile "Anadolu Kadınları Haklarını Konuşuyor" projesi Kocaeli eğitimleri tamamlandı
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nun (GİFED), KOİDER organizasyonu ile gerçekleştirdiği "Anadolu Kadınları Haklarını Konuşuyor" projesinin Kocaeli eğitimleri tamamlandı. Derince Yelken Restaurant’ta gerçekleşen eğitimlere GİFED Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter, GİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz’ın da katıldığı, 18-30 yaş arası gençleri hedef alan ‘Ne Eğitimde Ne İstihdamda’ (NEET) projesi İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından fonlanıyor. Kocaeli’de gerçekleşen eğitimlere Derince başta olmak üzere birçok ilçedeki kadın kooperatifleri de yoğun katılım gösterdi.

KOİDER ile

8 PİLOT ŞEHİR

Dokuz Eylül Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi YÜKAM,paydasliginda, GİFED olarak yürütülen proje kapsamında verilen hak temelli bu eğitimler "Daha güçlü bir gençlik, daha güçlü bir Türkiye" hedefiyle 8 pilot şehirde gerçekleştiriliyor.

KOİDER ile

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

GİFED tarafından yapılan açıklamada, “Projeye desteklerini esirgemeyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e, projenin Kocaeli eğitimlerini başarıyla gerçekleştiren;  GİFED Yönerim Kurulu Üyesi ve Uluslararası İlişkiler ve Ticaret Komisyonu Başkanı, aynı zamanda KOİDER yönetim kurulu Başkanı  Nihan Çakıcı'ya teşekkürlerimizi sunarız. Eğitimcilerimiz Leyla Kılıç ve Merve Erten’in sunumları ile başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Organizasyonun gerçekleştiren Eğitim Komisyonu Başkanımız Şennur Zengin ve Ticaret Komisyonu Başkanımız Dilber Yalçın’a da ayrıca teşekkür ederiz” denildi.

KOİDER ile
KOİDER ile
KOİDER ile
KOİDER ile
KOİDER ile

18 May 2023 - 20:58 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.