Ankara’dan mağlubiyet ile dönüyoruz

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olan Kocaelispor, ligin son maçında deplasmanda Ankara Demirspor’a 1-0 mağlup oldu

Temsilcimiz sahaya Eren, Bedirhan, Diego, Alihan, Mehmet Sak,Serhat Taşdemir, Furkan Uludaş, Mertan Caner Öztürk ve Samed Ali Kaya ilk 11 ile çıktı. genç kaleci Eren kritik kurtarışlara imza atarken kalede güven verdi

SAMED ALİ’NİN ÇABASI YETMEDİ

31.dakikada Ahmet Sivri’nin attığı golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla kapandı. 49. dakikada Samed Ali’nin kale ağzındaki şutu üst direkten dönerken, 52.dakikada Mertan’ın rövaşata vuruşu rakip savunma kale çizgisinden çıkardı. Maçın ikinci yarısında Hazarhan, Mert, Yağız, Yiğit ve Yusuf Efe oyuna girdi. Maçın  son bölümünde gol krallığında iddialı olan Samed Ali Kaya’nın çabası yetmedi ve  Kocaelispor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

20 May 2023 - 16:14 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.