Şahin Talus, ‘istişare’yi nöbete çağırdı

İkinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi için sıkı çalışan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, istişare üyelerinden sandık görevlisi olmalarını istedi

Şahin Talus, ‘istişare’yi nöbete çağırdı
Şahin Talus, ‘istişare’yi nöbete çağırdı
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un, bu pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi kritik toplantıları devam ediyor. Talus, önceki gün istişare kurulunu bir araya getirdi. SEKA Deniz Restoran’da istişare kurulu ile (geçmiş dönem belediye başkanları ve yöneticilerden) bir araya gelen Başkan Talus, kendilerinden sandıklarda ve okullarda nöbet tutmasını istedi.

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, ‘ Büyük Türkiye Zaferi için Hep Birlikte Sandığa’ sloganıyla partinin bütün kademelerini bir araya getiriyor. Geçen hafta sonu Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla Kocaeli geneli 472 mahallenin 3 kademe mahalle başkanları buluşması gerçekleşmişti. Çok coşkulu ve geniş katılımlı bu buluşmanın ardından hafta başında il istişare kurulu bir araya geldi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.  Tahir Büyükakın, önceki dönem Orman Bakanı Osman Pepe, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminin önemine dikkat çekti. İl Başkanı Dr. Şahin Talus salondakilere hitap etti. Talus, çok önemli bir seçim için geri saydıklarını belirtti.

Şahin Talus, ‘istişare’yi nöbete çağırdı

‘EN GÜÇLÜ DESTEĞİ SUNMAK İÇİN’

İl Başkanı Talus açıklamasında “AK Parti’nin 21 yıllık iktidarında emeği olan bütün il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza şükran borçluyuz. Her birinin azmi ve kararlılığı sayesinde davamız bugün hem Kocaeli’de hem Türkiye’de ulaşılması zor bir üye sayısına erişti ve her geçen gün büyüyor. Bizler seçim tarihinin açıklandığı günden bu yana var gücümüzle çalışıyoruz. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Şimdi Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği sunmak için 28 Mayıs’a hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Şahin Talus, ‘istişare’yi nöbete çağırdı

‘SANDIKLARDA GÖREV ALMALILAR’

İstişare kurulunun da her zaman olduğu gibi saha çalışmalarında yanlarında olduğunu belirten Talus, “Şimdi önümüzde tarihi bir seçim var. Milletimizin emanetine sahip çıkmak için 45 bine yakın sandık kurul üyesi ve müşahitlerimizle seçim günü sandık başı ve çevresi ile oy verme işleminin olduğu yerlerde milletimizle birlikte görev alacağız. Açıkçası burada istişare kurulu üyelerimizin de gönüllü olarak okullarımızda görev almasından gerekirse sandık müşahidi olmasından hem mutluluk duyar, hem de güç alırız. Büyük Türkiye zaferi için omuz omuza olalım” dedi.

23 May 2023 - 10:29 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.