Muharrem Tutuş’tan Hürriyet ve Sarıca’ya hodri meydan

Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan'ın kazanmasının ardından AK Parti İzmit İlçe Başkanı ve İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve başkan yardımcısı Çetin Sarıca'yı hedef alarak "İkinizi de ilk meclise bekliyoruz. Kaçmak yok." ifadelerini kullandı

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı  ikinci tur seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın adayı   AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip  Erdoğan, oyların yüzde 52,08’ini alarak Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olarak seçildi. AK Parti İzmit  İlçe Başkanı ve İzmit  Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş da sosyal medya hesabından  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve başkan yardımcısı Çetin Sarıca'ya göndermeli bir paylaşımda bulundu. Tutuş ikilinin geçmişte söylediği sözleri hedef alarak paylaşımında şu ifadeler yer verdi: "Kapandı mı dönem Koyalım mı bunu da yürüyüş yolunda ekrana? İkinizi de ilk meclise bekliyoruz. Kaçmak yok" 

29 May 2023 - 10:44 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.