Şahin Talus, “Kocaeli’de bayram havası var”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Bugün 12 ilçede bayram havası var. 12 ilçede de lideriz. Kocaeli’de fark atarak lideriz, bu yerel seçimlerde ne yapacağımızı gösteriyor” dedi

Türkiye 2. Tur seçimleri için sandıkta kararını verdi. 2. Tur  seçim sonuçlarına göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı  Erdoğan oldu.  AK Parti İl başkanlığı önünde toplanan Kocaelililer seçim zaferini yaşadı. Cumhur İttifakı liderleri bir araya gelerek seçim zaferini büyük bir coşkuyla kutladı. Seçim zaferine ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus şu ifadelere yer verdi; “Bugün 80. Gün. 10 Mart’ta seçim maratonuna başladık, 14 Mayıs’ta bayram yapacaktık, Allah’ın izniyle “28 Mayıs’ta bayram yapacağız, sandıkları patlatacağız” dedik.

“BİZ KAZANDIK MI TÜRKİYE KAZANACAK DEDİK”

Bugün Cumhur İttifakı olarak Kocaeli’nin sandıklarını patlattık mı? bay bay Kemal’i meşhur mutfağına göndereceğiz demiştik. 28 Mayıs’ta tüm Kocaeli’ye, Türkiye’ye “o adam kazandı dedirteceğiz demiştik. Tüm dünyaya o adam kazandı” dedik. Allah razı olsun en önemli şey biz tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya biz kazandık mı Türkiye kazanacak dedik. Allah’a şükür ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok büyük bir yoğunlukla kazandı. Ben hepinize önceki dönem il başkanlarıma, belediye başkanlarıma, teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Böyle bir teşkilatın il başkanı olmaktan onur duyuyorum. Herkes gece gündüz koşturdu.

“YEREL SEÇİMLERDE KOCAELİ 13-0 YAPACAK MI?”

Bugün 12 ilçede bayram havası var. 12 ilçede de lideriz. Kocaeli’de fark atarak lideriz, bu yerel seçimlerde ne yapacağımızı gösteriyor. Yerel seçimlerde Kocaeli 13-0 yapacak mı? 7/24 çalışmaya devam edeceğiz hepinizden Allah razı olsun.”

29 May 2023 - 10:50 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.