Süleyman Soylu'dan seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümü nedeniyle Fatih Sultan Mehmed Han'ın türbesini ziyaret etti. Bakan Soylu seçim sonuçlarına ilişkin ise "Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle bu. Milletimiz var olsun" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul’un fethinin 570. yıl dönümünde sabah namazını Ayasofya Camii’nde kıldıktan sonra Fatih Sultan Mehmed Han’ın türbesini ziyaret etti. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Sayın Ali Sivri, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Bakan Soylu’ya eşlik etti. Bakan Soylu ve beraberindekiler Fatih Sultan Mehmed Han’ın türbesine girerek dua ettiler.

"Allaha şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle bu, milletimiz var olsun"


Ziyaretin ardından türbenden çıkan Bakan Soylu  seçim sonuçlarına ilişkin soruya, "Fethin 570. yılı münasebetiyle sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldık dualar ettik. Allah'a şükür ettik. Yine büyük komutan Fatih Sultan Mehmed Han'ın huzurundayız. Hem Fatih Sultan Mehmed Han'ı hem o fethi gerçekleştiren bütün ecdadımızı, aynı zamanda fethin manevi komutanı Akşemseddin Hazretlerine ve huzurunda bulunduğumuz Eyüp Sultan hazretlerine dua ettik. Allaha şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle bu, milletimiz var olsun" dedi.

29 May 2023 - 13:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.